Menü
içinde , ,

Attack On Titan 4. Sezon 12. Bölüm Yayın Tarihi ve Saatleri

Attack On Titan 4. Sezon 12. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Attack On Titan 4. Sezon 12. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Attack On Titan 4. Sezon 12. Bölüm Yayın Tarihi ve Saatleri

Attack on Titan 4. sezon 12. bölüm (genel olarak 71. bölüm) Crunchyroll ve Funimation platformlarında dünya çapında hangi tarih ve saatte yayınlanacak?

Attack on Titan 4. sezon 12. bölüm (genel olarak 71. bölüm) Crunchyroll ve Funimation platformlarında dünya çapında hangi tarih ve saatte yayınlanacak?

Attack on Titan, tartışmasız tüm dünyadaki en büyük anime yapımları arasında yer aldı ve almaya devam ediyor. Serinin son sezonu, tarihteki herhangi bir anime için en iyi sezonun ne olabileceğini gösterebilecek nitelikte.

Attack On Titan 11. bölümde Falco ve Gabi’nin Survey Corps hapishanesinden kaçtığını ve ayrıca Eldianlılar arasında Eren’e yaptıkları muameleden dolayı ilk bölünmeleri gördük.

Bununla birlikte, hayranlar şimdi bir sonraki bölüme kadar saatleri sayıyorlar. Bu yüzden Attack on Titan 4. sezon 12. bölüm Crunchyroll ve Funimation’da hangi tarih ve saatte yayınlanacak? Herkes bu sorunun cevabını merak ediyor.

Attack On Titan 4. Sezon 12. Bölüm: Yayın Tarihi

Attack On Titan 4. Sezon 12. Bölüm: Yayın Tarihi

Attack on Titan 4. sezon 12. bölüm (genel olarak 71), uluslararası konumunuza bağlı olarak 28 Şubat Pazar veya 1 Mart Pazartesi günü, premium kullanıcılar için Crunchyroll ve Funimation’da yayınlanacak.

Bölüm, belirli bölgelerde 7 Mart Pazar veya 8 Mart Pazartesi günleri platformlarda ücretsiz olarak yayınlanacak.

Attack On Titan 4. Sezon 12. Bölüm: Pasifik Saati

Attack on Titan 4. sezon 12. bölüm, 28 Şubat Pazar günü saat 12: 45’te (PST) Crunchyroll ve Funimation’da yayınlanacak.

Attack On Titan 4. Sezon 12. Bölüm: Merkezi Saat

Attack on Titan 4. sezon 12. bölüm, 28 Şubat Pazar günü saat 14: 45’te (CST) Crunchyroll ve Funimation’da prömiyer yapacak.

Attack On Titan 4. Sezon 12. Bölüm: Doğu Saati

Attack on Titan’ın 71.Bölümü, Crunchyroll ve Funimation’da 28 Şubat Pazar günü saat 15: 45’te yayınlanacak.

Attack On Titan 4. Sezon 12. Bölüm: Britanya Saati

Attack on Titan 4. sezon 12. bölüm, 28 Şubat Pazar günü saat 20: 45’te (GMT) Crunchyroll ve Funimation’da yayınlanacak.

Attack On Titan 4. Sezon 12. Bölüm: Avrupa Saati

Attack on Titan 4. sezon 12. bölüm, 28 Şubat Pazar günü saat 21: 45’te CET’de Crunchyroll ve Funimation’da yayınlanacak.

Attack On Titan 4. Sezon 12. Bölüm: Filipinler Saati

Attack on Titan’ın 71.Bölümü Crunchyroll ve Funimation’da 1 Mart Pazartesi günü saat 4: 45’te PHT’de yayınlanacak.

Attack On Titan 4. Sezon 12. Bölüm: Avustralya Saati

Attack on Titan 4. sezon 12. bölüm Crunchyroll ve Funimation’da 1 Mart Pazartesi günü saat 07: 15’te ACDT’de yayınlanacak.

Attack On Titan 4. Sezon 12. Bölüm: Yeni Zelanda Saati

Attack on Titan’ın 4. sezon 12. bölümü, 1 Mart Pazartesi günü saat 09: 45’te NZDT’de Crunchyroll ve Funimation’da yayınlanacak.

Açıklanan zamanlar Crunchyroll tarafından onaylanmıştır ve Funimation için de geçerlidir. Bölümler, önümüzdeki hafta açıklanan zamanlarda ücretsiz olarak sunulacaktır.

Yorum Bırakın

Yazar Nicolas

Sitemiz üzerinden sinema sektörüne dahil olan her şey ile ilgileniyoruz. Diziler de buna dahil. Normalde Youtube ve İnstagram üzerinden işimizi yapıyorken(dizi film eleştirileri, replikleri, haberleri), sitemizden ise daha geniş bir skala üzerinden paylaşımlarda bulunuyoruz. Örneğin; mantık, felsefe, derinlemesine alt metin eleştirileri gibi diyelim. Yazmak istediğim çok konu başlığı var ama gün geçtikçe yazılan yazılarda bu konulara şahit olacaksınız zaten.

E-Mail: nicolas@devasafikir.com

Exit mobile version
Araç çubuğuna atla