Menü
içinde ,

Godzilla vs. Kong Fragmanı İlginç Bir Gizemi Gösterdi

Godzilla vs. Kong Fragmanı Yayınlandı. Godzilla Neden Bu Kadar Sinirli?

Godzilla vs. Kong Fragmanı Yayınlandı. Godzilla Neden Bu Kadar Sinirli?

Godzilla vs. Kong Fragmanı İlginç Bir Gizemi Gösterdi

Godzilla vs. Kong Fragmanı

Godzilla vs. Kong ‘un ilk fragmanı dün yayınlandı. İnternet, dünyanın en güçlü iki kaiju arasındaki unvan kavgası için heyecanlı bir beklentiyle anında alev aldı. (Kaijū, insanların yoğun olduğu yaşam yerlerine saldıran, ölümcül canavarların konu edildiği bir (Japon) film kategorisidir.) Bununla birlikte, aynı zamanda, titiz bir düşüşün tam olarak nasıl ortaya çıkacağının gizemini de ateşledi.

Godzilla vs. Kong Geliyor

Godzilla: Canavarların Kralı filmi, dinozorların kralını tam anlamıyla iyiliksever olarak tasvir etmedi. Onu, dünyadaki insanlığın neden olduğu yıkımı dengeleyen (mecazi ve gerçek anlamda) bir doğa gücü olarak meydana getirdi. Sonunda Kral Ghidorah (Üç Başlı)’a karşı savaşta bir müttefik haline geldi. Çünkü iki taraf içinde bir tehditti. Ancak, bu sefer, orijinal Japon filmlerinde tasvir edilişinden pek de farklı olmayan bir öfke patlaması yaşadı. Bu onun karakter gelişimine tamamen aykırı.

Godzilla vs. Kong : Yani King Kong, onu durdurmak için insanlığın çaresi durumunda.

Fragmanda, Godzilla’nın insanlığa karşı dönmesine neyin sebep olduğunu gösteren hiçbir şey yok. Ancak büyük olasılıkla bazı dış güçler onun düşüncelerini etkilemiş. Hatta onu delirtmiş. Yani King Kong, onu durdurmak için insanlığın çaresi durumunda. Ne de olsa King Kong, Ghidorah’ı (“Kong kimseye boyun eğmez”) indirdikten sonra Godzilla’ya boyun eğmeyen tek Titan’dı. Bu Rodan, Scylla veya Behemoth gibi ortalama bir canavardan daha büyük bir irade gücüne sahip olduğunu gösteriyor.

Belki de Godzilla vs. Kong ‘u görmek için kasıtlı yapıldı. Godzilla’yı akılsız bir yıkım gücüne dönüştürmek için bir teknoloji şirketi, belki de Monarch, sadece canavar kralın gözden düşmesi ve bunun yerine dev maymunun kullanılması için Mechagodzilla’yı inşa etmek için fon sağladı. Otomatik doppelgänger (onun benzeri ya da klonu gibi diyelim) aktif duruma gelmeden önce bunu durdurmak için yapmış olabilirler.

Godzilla’nın bir gökdelen ormanında (bir çok insanın yaşadığı metropol kentlerde) bir alanı talan etmesinin nedeni ne olursa olsun, yıkımın durdurulması gerektiği gerçeğini değiştirmez. Godzilla ile Kong (Godzilla vs. Kong) arasında, herhangi bir taraf ne kadar isteksiz olursa olsun, çağlar boyunca mutlaka bir savaş yaşanacaktır.

Yorum Bırakın

Yazar Nicolas

Sitemiz üzerinden sinema sektörüne dahil olan her şey ile ilgileniyoruz. Diziler de buna dahil. Normalde Youtube ve İnstagram üzerinden işimizi yapıyorken(dizi film eleştirileri, replikleri, haberleri), sitemizden ise daha geniş bir skala üzerinden paylaşımlarda bulunuyoruz. Örneğin; mantık, felsefe, derinlemesine alt metin eleştirileri gibi diyelim. Yazmak istediğim çok konu başlığı var ama gün geçtikçe yazılan yazılarda bu konulara şahit olacaksınız zaten.

E-Mail: nicolas@devasafikir.com

Exit mobile version
Araç çubuğuna atla