Menü
içinde

Jared Leto Zack Snyder’dan Joker Solo Filmini Yönetmesini İstedi

Jared Leto, Zack Snyder’ın Yöneteceği Solo Bir Joker Filmi İstiyor

Jared Leto, Zack Snyder'ın Yöneteceği Solo Bir Joker Filmi İstiyor

Jared Leto Zack Snyder'dan Joker Solo Filmini Yönetmesini İstedi

Snyder Cut of Justice League, Mart ayında HBO Max’te yayınlanacak. Yönetmenin DCEU destanı için orijinal versiyonunu yıllarca sabırla bekleyen hayran kitlesi bundan oldukça memnun. Projenin HBO Max’te yayınlanacak olması beklentileri düşürmesin, yapımcılar yapım için büyük bir ilgi bekliyorlar. Ancak, projenin işkence gören gelişimini izlemeyen daha sıradan izleyicilerin proje ile ne kadar ilgilendiği konusunda soru işaretleri var.

Sonuçta, birkaç kişinin eleştirmenler tarafından paniğe kapılan ve ilk kez gişede bombalanan bir filmin dört saatlik versiyonunda oturma fikrine karşı çıkacağını hayal edersiniz. Özellikle de bir film yapımcısı olarak Snyder fikirleri bölme eğiliminde olduğu için böyle yansıyabilir. İmzalı estetiği ve görsel gelişmeleri, eşit ölçüde heyecanlandırıyor ve sinirlendiriyor. Sonra aşırı hoşgörüye olan tutkusu ortaya çıkıyor. Watchmen, Sucker Punch ve Batman V Superman’ın genişletilmiş sürümlerinin hepsinin teatral sürümlerden çok daha üstün olmasının bir nedeni var. Çünkü Snyder, stüdyo omzunun üzerinden bakarken dürtülerini dizginlemek için mücadele ediyor. Bununla birlikte, kariyeri boyunca değişmeyen tek şey, oyuncularının her zaman ondan çok iyi bahsetmesidir.

Jared Leto, Snyder’ın Justice Leagu ile Yeniden Joker Olarak Karşımıza Gelecek

Jared Leto, Justice League için yeni çekimlerde yer alacak. Galiba Snyder Cut‘ta birkaç dakikadan fazla görünmeyecek. Ancak içeriden Daniel Richtman, Akademi Ödülü’ne sahip 54 yaşındaki oyuncunun solo bir Joker filmini istediğini iddia ediyor. Elbette, böyle bir proje henüz duyurulmadı. Leto, interneti kasıp kavuran çok sayıda söylenti ve spekülasyona rağmen hiçbir şey taahhüt etmiyor. Ancak Suicide Squad ile birlikte DCEU’ya adımını attığında çok sayfalı bir sözleşme imzaladığını hayal edebilirsiniz.

Bu anlaşmaların çoğu da üç film için olma eğilimindedir. Bu nedenle teorik olarak Justice League’den sonra Warner Bros. ile anlaştığı film sayısı bire inmiş olabilir. Warner Bros., Joker’in DCEU’daki ikinci seferinde çok daha iyi bir tepki alırsa bundan yararlanmak isteyebilir. Çünkü stüdyo Joaquin Phoenix’in solo Joker filminde hiç beklemediği bir başarı elde etti. Eğer Justice Leage’de böyle bir ilgi alaka oluşursa Jared Leto’nun Joker’ine karşı, stüdyo bunu değerlendirebilir. Bu durum iki taraf içinde olumlu olabilir. Justice Leage ve Zack Snyder ile çalışmak Jared Leto’nun DCEU kariyerini farklı bir noktaya taşıyabilir.

Yorum Bırakın

Yazar Nicolas

Sitemiz üzerinden sinema sektörüne dahil olan her şey ile ilgileniyoruz. Diziler de buna dahil. Normalde Youtube ve İnstagram üzerinden işimizi yapıyorken(dizi film eleştirileri, replikleri, haberleri), sitemizden ise daha geniş bir skala üzerinden paylaşımlarda bulunuyoruz. Örneğin; mantık, felsefe, derinlemesine alt metin eleştirileri gibi diyelim. Yazmak istediğim çok konu başlığı var ama gün geçtikçe yazılan yazılarda bu konulara şahit olacaksınız zaten.

E-Mail: nicolas@devasafikir.com

Exit mobile version
Araç çubuğuna atla