Menü
içinde ,

Justice League Snyder Cut: Son Fragmanda Yeni Darkseid ve Superman Görüntüleri Var

Justice League’in Yeni Fragmanında Yeni Görüntüler Var

Justice League Snyder Cut: Son Fragmanda Yeni Darkseid ve Superman Görüntüleri Var

Justice League Snyder Cut: Son Fragmanda Yeni Darkseid ve Superman Görüntüleri Var

Zack Snyder’ın Justice League’nin en yeni fragmanı, beyaz perde versiyonunun üçüncü yıldönümü için zamanlandı. Fragmanda, Darkseid ve Superman’e ait daha fazla görüntü yer alıyor.

Zack Snyder’ın Justice League’nin en yeni fragmanı Darkseid ve Superman’e daha fazla bakış içeriyor. Justice League’in üç yıl önce gösterime giren versiyonundan bu yana hayranlar, yönetmen Zack Snyder‘ın filmin orijinal versiyonu için heyecanlı bir bekleyiş içindeler. Snyder, çekimlerin ortasında projeden ayrıldı. Yeni yönetmen Joss Whedon, Snyder’in planlarının çoğunu değiştirdi. Uzun süredir devam eden kampanyaların ardından, hayranlar bu yılın başlarında Snyder’in Justice League’nin 2021’de HBO Max’te çıkış yapacağı haberiyle mutluluktan havalara uçtu diyebiliriz.

Bundan Önceki Justice League Snyder Cut Fragmanı Telif Nedeniyle Kaldırıldı

Zack Snyder yıllarca, kendi Justice League’ndeki çeşitli görsellerinden ve hikaye detaylarından bahsetti, ancak bunlar hakkında uzun süre herhangi bir görüntüyü paylaşamadı. Sonuç olarak hayranlar, Ağustos ayında gerçekleşen DC FanDome’da yayınlanan Snyder Cut’ın ilk fragmanını görmek için hevesliydi. Bu fragman, birkaç yıl önce sinemalarda yayınlanan Justice League’den çok farklı bir ton ve görüntüler sunuyordu. İlk fragman müzik hakları (telif) sorunu nedeniyle YouTube‘dan kaldırılırken, Snyder, Justice League’in üçüncü yıldönümünde filme bakış atmamızı sağlayacak yeni bir fragman hakkında söz verdi.

Şimdi ise bu fragman ortaya çıktı. Snyder, Salı sabahı Twitter hesabından en yeni Justice League fragmanını yayınladı. DC FanDome’da yayınlananlara büyük ölçüde yakın olsa da, fragmanda yeni görüntüler var.

Hayranlar, Snyder’in orijinal müzik seçimi “Hallelujah” ın bu versiyonda olduğu gibi kalmasından memnun olacaklar. Aslında, yukarıdaki görüntülerin çoğu öncekiyle aynı, ancak bunun etkili bir fragman olduğunu inkar etmek zor. Bu, Justice League‘in beyaz perdede yayınlanan versiyonundan ne kadar farklı olacağını gösteriyor. Fragman, projeyi Whedon devraldığında orijinalinden ne kadar farklı olduğu durumunu daha da güçlendiriyor.

Snyder Cut Yeni Fragmanında Yeni Darkseid ve Superman Görüntüleri Mevcut

Yeni Darkseid ve Superman görüntüleri, beyaz perdede yayınlanan versiyonu ile kıyaslanınca kaçırılan fırsatların ne kadar büyük olduğunu vurguluyor. İlk yayınlanan versiyonda Darkseid tamamen kaldırıldı ve Superman’in sahnelerini gören hayranlar büyük ölçüde hayal kırıklığına uğradı. Cyborg’un flashback sahnelerine ek olarak, Justice League Snyder Cut versiyonu, bu karakterlerin sahneleri hakkında ilk versiyonun verdiği kötü imajı düzeltme imkanı sunuyor.

Ancak bu fragmanın sunmadığı bir şey de Justice League için çıkış tarihi. Sonunda, hayranların orijinal duyurudan beri bildiği bir şey olan “2021” yazıyor. Bir dönem HBO Max’in 2021’in başından ortasına kadar çıkış tarihi belirlemeyi hedeflediğine dair duyumlar vardı, ancak henüz hiçbir şey onaylanmadı. Snyder, film için yeniden çekimler üzerinde çalışırken, Justice League‘in yılın ilerleyen dönemlerinde zorlanma ihtimali var. Yine de hayranlar, paylaşılacak bir şeyler olduğu anda onları güncel tutması için Snyder’a güvenebilirler. Ve bu arada, heyecanınızı yüksek tutmanız için yukarıdaki fragmana göz atabilirsiniz.

Yorum Bırakın

Yazar Nicolas

Sitemiz üzerinden sinema sektörüne dahil olan her şey ile ilgileniyoruz. Diziler de buna dahil. Normalde Youtube ve İnstagram üzerinden işimizi yapıyorken(dizi film eleştirileri, replikleri, haberleri), sitemizden ise daha geniş bir skala üzerinden paylaşımlarda bulunuyoruz. Örneğin; mantık, felsefe, derinlemesine alt metin eleştirileri gibi diyelim. Yazmak istediğim çok konu başlığı var ama gün geçtikçe yazılan yazılarda bu konulara şahit olacaksınız zaten.

E-Mail: nicolas@devasafikir.com

Exit mobile version
Araç çubuğuna atla