Menü
içinde

Keanu Reeves’in Başrolünde Yer Alacağı Constantine 2 Çekiliyor

Peter Stormare: Constantine 2 Devam Filmi Geliyor

2005 yılında vizyona giren Keanu Reeves’in başrolünde yer aldığı Constantine filminin devamı niteliğindeki Constantine 2, ilk filmde Lucifer’i canlandıran Peter Stormare’e göre olacak.

Keanu Reeves’in John Wick Performansı Constantine 2 Devam Filminin Fitilini Ateşledi

Keanu Reeves’in oynadığı 2005 yılındaki Constantine filminin devamı niteliğindeki Constantine 2, orijinal filmde Lucifer’i canlandıran Peter Stormare’e göre işlerde yer alıyor. Fargo, Aramageddon, American Gods, John Wick: Chapter 2 ve Destiny ve Destiny 2 gibi bir dizi video oyununda da rol alan Stormare, DC çizgi roman uyarlamasında göze yer almıştı. Constantine filminnden dolayı eleştirmenler ve çizgi roman hayranları tarafından piyasaya sürüldükten sonra paniğe kapılmış olmasına rağmen, özellikle Reeves’in John Wick serisi nedeniyle büyük bir kariyer canlanması yaşadığı için son yıllarda yeniden ele alınmak istendi.

Constantine 2 Söylentileri Gerçek Mi Oluyor?

Reeves versiyonunun devam filmiyle ilgili söylentiler yıllarca ortalıkta dolanıyordu, ancak J.J. Abrams’ın Warner Bros.’ta bir yeniden başlatma yaptığı açıklandığında söylentiler sönük kalmış gibiydi. Reeves ve Açlık Oyunları filmlerinin bazılarını yöneten yönetmen Francis Lawrence, eğer bir devam filmi için stüdyo tarafından yeşil ışık yakılacak olsaydı, ikisinin de bunu yapmak için geri dönmeye istekli olacağını ima ederken, yapımcı Akiva Goldsman, bu yıl Comic-con@Home’da bir devam filmi yapılacağını sözlerine ekledi.

Peter Stormare Hayranları Heyecanlandıracak Bir Paylaşım Yaptı

Yukarıda görüldüğü gibi Stormare, Constantine 2’nin gerçekten olduğunu doğruladı. Kendisinin Constantine filmindeki Lucifer olarak görüntüsünü Instagram’da “Sequel In The Works” başlığıyla paylaştı. Stormare, bir devam filminin planlarını onaylayan ilk kişi ve umarım gönderisinden yola çıkarak tüm söylenenler doğrudur. Yine de düşününce oyuncunun Lucifer rolünü tekrar canlandırması için en azından yapımcılarla temasa geçmeden gönderi paylaşması garip olurdu.

Keanu Reeves’ib Yanında Stormare’de Constantine 2’de Yeniden Lucifer Olarak Yer Alacak Mı?

Lucifer (Peter Stormare) v John Constantine (Keanu Reeves) – Constantine (2005)

Eğer Stormare’nin devam filmi hakkında paylaştığı gönderi doğruysa, haberler devam filminin bekleyen hayranlar için gerçekten iyi demektir. Constanine uzun zamandır bir devam filmi için eskimiş olarak görülüyordu. Reeves, John Wick serisiyle ve Matrix 4‘teki Neo rolünü yeniden canlandırarak aksiyon-bilim-kurgu köklerine geri döndüğünü görüyoruz. Neo rolüyle hazır eski defterler açılmışken, Constantine 2 devam filmi için harika bir zamanlama gibi duruyor. Son zamanlarda DC ve WB’nin Constantine 2 yapmayı düşündüğüne dair ipuçları vardı. DC FanDome’da yayınlanan bir videoyla, orijinal filmin Watchmen gibi diğer özelliklerin yanı sıra DC’nin filmlerindeki MultiVerse’nin bir parçası olduğunu doğruluyor gibi görünüyor.

Constantine 2 Filminde Yaş Sınırı Ne Olacak?

Umarım, Constantine 2 çekimlerine ne zaman başlanırsa, yönetmen ve yıldızın filmi +18 yapmaları için stüdyo tarafından izin verilir. Yönetmen ve yapımcıların onu +13 (yaş sınırlaması) yapmak için çok çalışmasına rağmen ilk filme R-reytingi verildi. Lawrence’ın verdiği bir karar ile gişede iyi olma şansını mahvetti. Ancak, Logan, Deadpool ve Deadpool 2’de görüldüğü gibi, günümüzde daha yetişkin temalı süper kahraman filmlerine duyulan iştah daha fazla.

Kanlı, şiddetli bir yaş sınırlaması olan Constantine 2, bu durumlar göz önüne alındığında mükemmel olacaktır. Çünkü DC karakterlerini genelde karanlık hikayelerde işlerken, Constantine karakteri genellikle kara büyü ve şeytani durumlarla karşı karşıya kalıyor. Bu karakterin belki de DC’nin en karanlık süper kahramanı olduğunu da varsayabiliriz. O yüzden yaş sınırlaması John Constantine için uygun olacaktır. DC’nin animasyon filmlerinde işlemeye alışkın olduğu o karanlık temayı Constantine 2 için de uygularsa harika bir film bizi bekleyebilir. Umarım, Reeves’in ve oyuncu kadrosunun onayı da dahil olmak üzere devam filmi hakkında daha fazla resmi haber yakında yayınlanır.

Yorum Bırakın

Yazar Nicolas

Sitemiz üzerinden sinema sektörüne dahil olan her şey ile ilgileniyoruz. Diziler de buna dahil. Normalde Youtube ve İnstagram üzerinden işimizi yapıyorken(dizi film eleştirileri, replikleri, haberleri), sitemizden ise daha geniş bir skala üzerinden paylaşımlarda bulunuyoruz. Örneğin; mantık, felsefe, derinlemesine alt metin eleştirileri gibi diyelim. Yazmak istediğim çok konu başlığı var ama gün geçtikçe yazılan yazılarda bu konulara şahit olacaksınız zaten.

E-Mail: nicolas@devasafikir.com

Exit mobile version
Araç çubuğuna atla