Menü
içinde ,

My Hero Academia 5. Sezon: Yayın Tarihi Onaylandı

My Hero Academia 5. Sezon: Yayın Tarihi ve Saatleri Resmi Olarak Açıklandı

My Hero Academia 5. Sezon: Yayın Tarihi ve Saatleri Resmi Olarak Açıklandı

My Hero Academia 5. Sezon: Yayın Tarihi Onaylandı

My Hero Academia 5. sezon için resmi çıkış tarihi çevrimiçi olarak onaylandı. Peki popüler anime ekranlara ne zaman geri dönecek?

Dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca hayranıyla My Hero Academia, muhtemelen anime ve manga topluluğundaki en büyük serilerden biri haline geldi.

Dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca hayranıyla My Hero Academia, muhtemelen anime ve manga topluluğundaki en büyük serilerden biri haline geldi.

Dördüncü sezon Nisan 2020’de sona erdi. O zamandan beri, hayranlar dizinin geri dönüp dönmeyeceğini ve (My Hero Academia 5. sezon) ne zaman döneceğini bilmek için epey beklediler.

Neyse ki, üçüncü anime filmiyle ilgili yeni bilgilerle birlikte My Hero Academia 5. sezon için resmi çıkış tarihi açıklandı.

My Hero Academia 5. Sezon

My Hero Academia hayranları için iyi bir haber, popüler anime dizisinin (My Hero Academia 5. Sezon) 5. sezonunun yapım aşamasında olduğu resmen onaylandı.

My Hero Academia 5. Sezon hakkındaki yenileme duyurusu Nisan 2020’de Weekly Shōnen Jump’ın 18. sayısında yapıldı. Ancak elbette bu teaser 4. sezon finalinin sonunda da vardı.

Resmi bir onay, memnuniyetle karşılanırken, pek çok hayran My Hero Academia’nın yenilenmesine şaşırmayacak.

Anime serisi, Rotten Tomatoes’da %90, MyAnimeList’te 8.12 ve IMDB’de 8.5/10 puan alan dünya çapında inanılmaz derecede popüler olmakla kalmazken, aynı zamanda manga serisi her hafta milyonlarca okuyucuyu kendine çekiyor.

My Hero Academia 5. Sezon Yayın Tarihi

My Hero Academia 5. Sezon Yayın Tarihi

My Hero Academia 5. sezon çıkış tarihi 27 Mart 2021 Cumartesi olarak onaylandı.

Eylül’ün son haftasında, sosyal medyada My Hero Academia’nın 2021’in başlarında geri döneceğine dair bir dizi söylenti dolaşıyordu.

Bir bahar 2021 prömiyeri hakkındaki bu söylentiler, 5. sezon için harika bir yeni fragmanın yayınlanmasıyla doğrulandı. İsterseniz aşağıdan bir göz atın.

18 Aralık’ta 5. sezonun Mart ayının son haftasında yayınlanacağı doğrulandı.

Sezon 5’in ikiye bölünmüş olacağına dair haberler var. Bu da ikinci yarının 2021 sonbaharında başlayabileceği anlamına geliyor.

My Hero Academia’nın 3. Anime Filmi Hakkında

Kasım 2020’nin sonlarında üçüncü bir sinema filminin çekileceği ortaya çıktı. Duyuru, resmi anime, manga ve film Twitter platformlarından üç afiş şeklinde geldi.

Üç posterin bir araya getirilmesi, “Üç Silahşörle tanışacak” cümlesini oluşturdu. MHA’nın One For All ve All For One ile orijinal üç silahşörün popüler sloganı arasındaki bağlantı.

Film, 2021 yazında gösterime girecek. Ancak şu an için daha doğru bir prömiyer onaylanmadı.

Bu içerik, 5. sezon veya üçüncü anime filmi hakkında daha fazla bilgi ortaya çıkar çıkmaz güncellenecektir. Ya da yeni bir başlıkla yeni bir içerik siteye dahil edilecektir.

Yorum Bırakın

Yazar Nicolas

Sitemiz üzerinden sinema sektörüne dahil olan her şey ile ilgileniyoruz. Diziler de buna dahil. Normalde Youtube ve İnstagram üzerinden işimizi yapıyorken(dizi film eleştirileri, replikleri, haberleri), sitemizden ise daha geniş bir skala üzerinden paylaşımlarda bulunuyoruz. Örneğin; mantık, felsefe, derinlemesine alt metin eleştirileri gibi diyelim. Yazmak istediğim çok konu başlığı var ama gün geçtikçe yazılan yazılarda bu konulara şahit olacaksınız zaten.

E-Mail: nicolas@devasafikir.com

Exit mobile version
Araç çubuğuna atla