Menü
içinde ,

The Seven Deadly Sins Sezon 5: Netflix İçin Yayın Tarihi Açıklandı

The Seven Deadly Sins 5. Sezon Netflix Yayın Tarihi Açıklandı

The Seven Deadly Sins Sezon 5 Netflix İçin Yayın Tarihi Açıklandı

The Seven Deadly Sins Sezon 5 Netflix İçin Yayın Tarihi Açıklandı

The Seven Deadly Sins, Netflix’teki en popüler animelerden biridir. Ancak hayranlar 5. sezonun yayınlanması için oldukça sabırsız. The Seven Deadly Sins 5. Sezon hangi tarihte Netflix’te yayınlanacak?

The Seven Deadly Sins/Yedi Ölümcül Günah, dünyadaki en başarılı ve en popüler anime olmayabilir. Ancak bu anime serisi Netflix için animasyon başlıklarında amiral gemilerinden biri haline geldi.

Bununla birlikte, anime hayranları her zamanki gibi sabırsızlar. Çoğu, The Seven Deadly Sins’in başka bir macera için ne zaman döneceğini bilmek için sabrı tükenmiş durumda.

Peki, The Seven Deadly Sins 5. sezon ve Netflix’te ne zaman yayınlanacak? 5. Sezon yayın tarihi hakkında şu ana kadar ne biliyoruz?

The Seven Deadly Sins 5. Sezon İçin Onay Aldı Mı?

The Seven Deadly Sins anime hayranları için iyi bir haber, dizi resmi olarak 5. sezon için onay aldı.

Dürüst olmak gerekirse, bu hiç kimse için sürpriz değil. Dizi, Netflix’in en popüler orijinal animelerinden biri olmaya devam ediyor. 4. sezon kesin bir uçurumda sona erdi.

Ayrıca, Mayıs 2020 itibarıyla 342. bölümde The Seven Deadly Sins mangasının hala devam ettiğine dikkat çekiyoruz. Bu nedenle kullanılacak bol miktarda kaynak ve malzeme var.

The Seven Deadly Sins’in gelecek sezonunun resmi tanıtım fragmanı 10 Kasım’da YouTube’da resmi hesap tarafından yayınlandı.

The Seven Deadly Sins 5. Sezon Yayın Tarihi

Hit anime’nin beşinci sezonunun ilk olarak Ekim 2020’de Japonya’da piyasaya sürülmesi planlanmıştı. Ancak diğer birçok anime projesi gibi Coronavirus salgını nedeniyle ertelenmek zorunda kaldı. Coronavirus’ün etkilemediği hiç bir ortam kalmadı. Etkisi dijitale bile sıçradı.

Japonya’da, The Seven Deadly Sins 5. sezon 1. bölüm 13 Ocak’ta yayınlandı (Netflix haricinde).

Anime dizileri genellikle ulusal galasından birkaç ay sonra Netflix’te yayınlandığı için, birçok hayran 5. sezonun 2021’in yazında yayınlanmasını bekliyordu.

Ancak, Netflix’te What’s On’dan kısa bir süre önce yapılan bir güncelleme, The Seven Deadly Sins’in 5. sezonunun 2021’in kışında platformda prömiyer yapacak olarak tanımladı.

Önümüzdeki birkaç ay içinde Netflix sürümüyle ilgili daha fazla bilginin açıklanmasını bekliyoruz. Bu nedenle en son güncellemeleri kontrol etmeye devam ediyoruz. The Seven Deadly Sins hakkında daha fazla bilgi edinmek için bizi takipte kalın.

Yorum Bırakın

Yazar Nicolas

Sitemiz üzerinden sinema sektörüne dahil olan her şey ile ilgileniyoruz. Diziler de buna dahil. Normalde Youtube ve İnstagram üzerinden işimizi yapıyorken(dizi film eleştirileri, replikleri, haberleri), sitemizden ise daha geniş bir skala üzerinden paylaşımlarda bulunuyoruz. Örneğin; mantık, felsefe, derinlemesine alt metin eleştirileri gibi diyelim. Yazmak istediğim çok konu başlığı var ama gün geçtikçe yazılan yazılarda bu konulara şahit olacaksınız zaten.

E-Mail: nicolas@devasafikir.com

Exit mobile version
Araç çubuğuna atla