Menü
içinde ,

Thor 4 Teorisi: Love and Thunder ile Lady Sif ve Loki Geri Dönüyor

Thor: Love and Thunder Teorisi: Loki ve Lady Sif Geri Mi Dönüyor?

Thor 4 Teorisi: Love and Thunder ile Lady Sif ve Loki Geri Dönüyor

Thor 4 Teorisi: Love and Thunder ile Lady Sif ve Loki Geri Dönüyor

Lady Sif (Jamie Alexander) Thor: Love and Thunder‘da yer alacak mı? Geri gelirse onun yanında Loki (Tom Hiddleston) geri dönebilir. Takvimindeki yoğunluk yüzünden Thor: Ragnarok’u kaçıran Asgardlı savaşçı, MCU özlemini dördüncü Thor filmindeki bir rolle bitirebilir.

Lady Sif Karakteri Neden Thor ve Avengers Filmlerinde Yer Almadı?

Şimdiye kadar Lady Sif, ilk iki Thor filminde ve Agents of SHIELD’in iki bölümünde yer aldı. Marvel Sinematik Evreni’nin ilk yıllarında, Gök Gürültüsü Tanrısı’nın en güvenilir dört müttefikinden biri olarak sayılıyordu. O yokken diğerleri üç savaşçı olarak devam ettiler. Thor: Ragnarok’da Hela (Cate Blanchett), Asgard’ın güçlerini acımasızca katletti. Hogun (Tadanobu Asano), Fandral (Zachary Levi) ve Volstagg (Ray Stevenson) onun tarafından öldürüldü. Ama Lady Sif hiçbir yerde görünmedi. Asgard’ın en önemli savunucularından birinin neden vatanını yok olma tehlikesine atan bir kavga için ortalıkta olmadığına gelince, bu durum Jamie Alexander’ın takvimindeki dolulukla açıklanabilir. O sırada oyuncu NBC dizisi Blindspot’un ana karakterini canlandırıyordu.

Blindspot, Lady Sif karakterinin Hela’ya karşı yapılan savaşta Thor, Loki, Hulk (Mark Ruffalo) ve Valkyrie (Tessa Thompson)’a katılmasını engelledi. Dizi artık bitti, yani Thor’un bir sonraki filmi için hikayenin gidişatına bağlı olarak artık geri dönmesi mümkün. Thor’un ilk iki filmdeki orijinal yardımcı oyuncu kadrosundan fazla karakter kalmadı. Thor: Love and Thunder’ın onu Lady Sif olarak geri getirmesi mantıklı olacaktır. Tabii ki, yıllarca Thor’un yanında ve maceralarında yer almaması bir sorun. Çünkü çoğunlukla Thor’un savaşlarında yer alırken böyle büyük savaşlarda yer almadı. Karakterin Thor 4’te görünmesi durumunda Marvel’ın o geçen zamanda Lady Sif’in ne yaptığını açıklaması gerekecek. Filmin sunduğu açıklama, Avengers: Endgame‘in alternatif zaman çizelgesinde Loki ile doğrudan bağlantılı olacak. Potansiyel olarak onları Thor: Love and Thunder’a getirme ihtimali doğuyor.

Lady Sif, Marvel’ın Loki Dizisinde Yer Alacak Mı?

Lady Sif, Marvel’ın Loki Dizisinde Yer Alacak Mı?

Pek çok kişi Lady Sif’in potansiyel MCU dönüşünün 2022’deki Thor: Love and Thunder’dan daha önce olup olmayacağını merak ediyor. Bunun gerçekleşmesinin bir yolu, Avengers’ın 2012’ye geri dönüş yolculuğu sırasında Space Stone ile SHIELD gözetiminden kaçan Thor’un erkek kardeşinin alternatif versiyonuna ne olduğu üzerine odaklanan bir Disney+ dizisi olan Loki’de görünmesiyle olabilir. Bazıları Loki’nin, Jamie Alexander’ın Atlanta’ya seyahat ettiğini açıklayan son Instagram gönderisine dayanarak Asgardlı Sif ile yeniden bir araya geleceğine inanıyor. Bu arada Loki’nin de çekildiği yer burası. Bu, Sif’in dizi için mantıklı olduğu fikriyle birleştiğinde, Loki’nin Disney+ üzerindeki solo MCU macerasına bir şekilde dahil olacağına dair teorileri güçlendiriyor.

Loki Dizisi Lady Sif’in MCU’da Neden Görünmediğini Açıklayabilir

Loki Dizisi Lady Sif’in MCU’da Neden Görünmediğini Açıklayabilir

Loki, izleyicilere nihayet Sif’in son yıllarda neler yaptığının anlatıldığı yer olabilir. Marvel Stüdyoları başkanı Kevin Feige, Thor: The Dark World ve Ragnarok arasındaki zaman boşluğunda Odin (Anthony Hopkins) kılığına giren Loki tarafından “muhtemelen sürgün edildiğini” söyledi. Bundan sonra ona ne olduğu belli değil. Asgard’la olan bağlarının kopmasıyla, yeni bir amaç arayışıyla çok uzaklara gitmiş olabilir. Olasılıklardan biri, uzayda bir maceraya çıkması ve Beta Ray Bill ile karşılaşmasıdır, ancak bunun yerine Zaman Varyans Otoritesi (TVA) ile tanışmış olabilir. Marvel Comics’te TVA, üyeleri zaman akışını denetlemeye ve Fatih Kang gibi insanlar tarafından kötüye kullanılmamasını sağlamaya çalışan bir kuruluştur. Artık kendi evi olmayan biri olarak Lady Sif, önemli görevler için diğer zaman çizelgelerine gönderebilecekleri TVA’nın bir temsilcisi olabilir. Becerileriyle, zaman yolculuğu tehditlerine karşı grup için faydalı ve iyi işler çıkartabilecek bir karaktere sahip.

Loki hakkında ifşa edilenlerden, Fesatlık (Yaramazlık) Tanrısı’nın kendisini Sif ve Beta Ray Bill’in nişangahında bulacağı biliniyor. Görünüşe göre 2012’deki kaçışından sonra Loki zaman akışında sorun yaratacak ve bu nedenle TVA onu yakalamaya çalışacak. TVA hapishane üniformasıyla çekilmiş görüntüsü, onlarla gerçekten düşman olacağını gösteriyor. Bu olay örgüsünde hayranların Lady Sif’i tekrar nasıl göreceği ihtimalini doğuruyor. Onu kendisi yakalayabilir ya da hapsedildikten sonra onunla tanışabilir. Marvel, birlikte yaptıkları sahneler aracılığıyla, sürgüne gönderildikten sonra neden geri dönmeye çalışmadığını da açıklayabilir. TVA ile yaptığı faaliyetler onu Asgard’dan (ve belki de bir bütün olarak zaman çizelgesinden) o kadar uzağa götürmüş olabilir ki, MCU olaylarından çok uzaklaşmış olabilir. Bu yüzden yaşanan bunca olaylardan haberdar olmayıp geri dönmemiştir. Bu durumun gerçekleşme ihtimali oldukça yüksek görünüyor.

Yorum Bırakın

Yazar Nicolas

Sitemiz üzerinden sinema sektörüne dahil olan her şey ile ilgileniyoruz. Diziler de buna dahil. Normalde Youtube ve İnstagram üzerinden işimizi yapıyorken(dizi film eleştirileri, replikleri, haberleri), sitemizden ise daha geniş bir skala üzerinden paylaşımlarda bulunuyoruz. Örneğin; mantık, felsefe, derinlemesine alt metin eleştirileri gibi diyelim. Yazmak istediğim çok konu başlığı var ama gün geçtikçe yazılan yazılarda bu konulara şahit olacaksınız zaten.

E-Mail: nicolas@devasafikir.com

Exit mobile version
Araç çubuğuna atla