One Piece Chapter 1038'deki Spoilerlar Neler?
One Piece Chapter 1038'deki Spoilerlar Neler?
içinde ,

One Piece Manga 1038. Bölüm: Gizli Şeytan Meyvesi

One Piece Chapter 1038’deki Spoilerlar Neler?

Yeni Nesil Yonko’ya Karşı!! Bir dönemi birbirinden ayıran çatışmanın sonucu ne olacak?!!

One Piece mangasının 1037. bölüm özetinde Luffy ve Kaido çatıda savaşmaya devam ediyor. Bu arada Wano sahilinde bazı ilginç gelişmeler yaşanıyor.

Luffy ve Kaido Karşı Karşıya!

Bölümün büyük bir kısmı Kaido ve Luffy’nin çatıda geçen dövüşüyle ​​ilgiliydi. Olaylar,Kaido’nun büyük bir şişe sake içip sarhoş olmasıyla başladı. Bölüm, Kaido’nun sarhoş olduğu zamandaki farklı hallerinin üzerinde durdu. Luffy başlangıçta bu durumun Kaido’yu zayıflatacağını düşündü. Ancak Kaido, her zamankinden daha güçlüydü.

Bu noktada çok fazla rakiple karşı karşıya kalmasına rağmen, Kaido hala Luffy’nin saldırılarından tam olarak sakınabiliyor. Bu da serideki imparatorların ne kadar güçlü olduklarını ve hafife alınmaması gerektiğini gösteriyor. Dövüş sırasında Kaido, 4 sarhoş hali gösterir. Kaleyi koruyamamaktan hüsrana uğruyor ama tekrar tamir edilebileceğine inanıyor.

Kaido’nun sarhoş olması ve öngörülemez bir şekilde dövüşmesi, kesinlikle yıllar boyunca aksiyon filmlerinde ve çizgi romanlarda görülen tüm sarhoş dövüş stillerine bir referans. Dövüş sanatlarının gizli bir sarhoş tekniği olduğunu biliyoruz. Naruto’dan Rock Lee bunu kullandı ve bu popüler bir teknik.

Her neyse, One Piece 1038. bölüm manga spoilerının Kaido’nun sarhoşluğunun etkilerini göstereceğini umuyoruz. Sarhoş olarak adayı ayakta tutan adamın elbette ciddi etkileri olacaktır.

One Piece Chapter 1038: Gizli Şeytan Meyvesi

One Piece Bölüm 1038 ve Gizli Şeytan Meyvesi
One Piece Bölüm 1038 ve Gizli Şeytan Meyvesi

Efsanevi Şeytan Meyvesi, Marijoise’deki Gorosei’ler arasındaki konuşmalarda geçti. Yaşını bilmediğimiz yaşlılar için bile geçmişte kalan bir Şeytan Meyvesi. Onlara bir tehdit oluşturduğu için gerçek isimlerini gizlemek zorunda kaldılar. Ancak, ani uyanışı onları şokta bıraktı.

Bu meyvenin olası kimliği hakkında hayranlar arasında şimdiden birçok spekülasyon var. En olası varsayımlar, Law’ın meyvesi ve Tama’nın meyvesidir. Birçoğu, Tama’nın meyvesinin başlangıçta “Uranüs” olarak adlandırılmış olabileceğine inanıyor. Zunesha gibi yaratıkları kontrol edebildiği için Dünya Hükümeti açısından bir tehdit oluşturuyor. Bu yüzden isimlerini halktan gizlediler.

One Piece Manga 1038. Bölüm Yayın Tarihi ve Saatleri

Manganın 1038 bölümünün, uluslararası konumunuza bağlı olarak 30 Ocak Pazar veya 31 Ocak Pazartesi günü dünya çapında yayınlanması planlanıyor. Eğer saatlerde bir değişiklik olursa bunu sizlerle paylaşacağız.

Bu arada yeni bölüm, aşağıdaki uluslararası saatlerde Viz Media ve Manga Plus aracılığıyla sunulacak:

  • Pasifik Saati: 7 AM PST
  • Doğu Saati: 10:00 EST
  • İngiliz Saati: 3 PM GMT
  • Avrupa Saati: 4 PM CEST
  • Hindistan Saati: 8.30PM IST
  • Filipin Saati: 23:00 PHT
  • Avustralya Saati: 1.30 AM ACDT

One Piece Chapter 1038 Spoilerlar Geldi!

One Piece Chapter 1038 Spoilerlar Geldi!

Bölümün başlığı belli oldu sonunda. Bölüm başlığı: “Kid & Law Vs. Big Mom”.

  • 1038 sayısının kapağında Yonji ve Niji, Mont d’Or’un kitabında hapsolmuş olarak karşımıza çıkıyor.
  • Savaş devam ediyor ve Raizou Fukurokuju’ya karşı. Savaş anında ikisi de yanıyormuş. Buna rağmen savaşmaktan vazgeçmiyorlar.
  • Chopper, Mink’in ilacının olumsuz etkileri konusunda Zoro için endişelidir.
  • Zoro’nun önünde elinde büyük bir tırpan olan bir iskelet belirir.
  • Izou düşmanlarını yendi ama CP0 ortaya çıktı. Görünen o ki, ilgilenmeleri gereken acil meseleleri olduğu için onu bir kenara bırakıyorlar ama Izou onları durduruyor.
  • Yamato, ateş iblisine doğrudan saldırarak onu durdurmaya çalışır.
  • Kid & Law, Big Mom’a Karşı. Görünüşe göre ilk başta Big Mom onları yenmişti.
  • Kid ve Law: “Dinle yaşlı kadın!! Ölsek bile çatıya çıkmana izin vermeyiz!!!

One Piece Manga Bölüm 1038 hakkında bilgiler geldikçe bu yazı güncellenecektir. One Piece animesi hakkında bilgiler geldikçe öğrenmek için bizi takipte kalın.

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

      Efsane

      Yazar Nicolas

      Sitemiz üzerinden sinema sektörüne dahil olan her şey ile ilgileniyoruz. Diziler de buna dahil. Normalde Youtube ve İnstagram üzerinden işimizi yapıyorken(dizi film eleştirileri, replikleri, haberleri), sitemizden ise daha geniş bir skala üzerinden paylaşımlarda bulunuyoruz. Örneğin; mantık, felsefe, derinlemesine alt metin eleştirileri gibi diyelim. Yazmak istediğim çok konu başlığı var ama gün geçtikçe yazılan yazılarda bu konulara şahit olacaksınız zaten.

      E-Mail: [email protected]