One Piece Chapter 1041 Ne Zaman Yayınlanacak?
One Piece Chapter 1041 Ne Zaman Yayınlanacak?
içinde , ,

One Piece Manga 1041. Bölüm Yayın Tarihi Onaylandı

One Piece Chapter 1041 Ne Zaman Yayınlanacak?

One Piece Manga 1041. bölüm, ne yazık ki ertelendi. Ancak neyse ki yeni bir çıkış tarihi var. Viz Media ve Manga Plus bunu onayladı.

Pazar günleri, son birkaç aydır dünyanın dört bir yanındaki anime ve manga hayranları için mutluluk kaynağı oldu. Attack on Titan ve Demon Slayer’ın yeni bölümlerini görüyoruz. Aynı zamanda her Pazar My Hero Academia ve One Piece’in son bölümlerini de alıyoruz.

Ancak, hem Demon Slayer animesi hem de One Piece mangası, hafta sonu yayınlanmayacak. One Piece mangasının 1041. bölümünün çıkış tarihini ertelediler. Ama neyse ki yeni bir çıkış tarihi var artık.

Ne yazık ki, One Piece mangası Japonya’da bu haftaki Weekly Shonen Jump dergisinde olmayacak.

Bu, Viz Media ve Manga Plus aracılığıyla uluslararası sürümün de erteleneceği anlamına geliyor.

Gecikmenin nedeni açıklanmadı. Ekip, hem dizinin kalitesini hem de yapım ekibinin ruh sağlığını korumak adına düzenli aralar vermeyi alışkanlık haline getirdi.

İyi haber şu ki, gecikme uzun sürmeyecek. Peki One Piece Manga 1041. bölüm, ne zaman online olarak çıkacak?

One Piece Manga 1041. Bölüm Yayın Tarihi ve Saatleri

One Piece 1041. bölüm, Viz Media tarafından onaylandığı üzere, 27 Şubat Pazar günü dünya çapında İngilizce olarak çıkacak.

Manga Plus seri sayfası, bir sonraki bölümün aşağıdaki uluslararası zamanlardan itibaren çıkacağını açıkladı:

  • Pasifik Saati: 7 AM PST
  • Doğu Saati: 10:00 EST
  • İngiliz Saati: 3 PM GMT
  • Avrupa Saati: 4 PM CEST
  • Hindistan Saati: 8.30PM IST
  • Filipin Saati: 23:00 PHT
  • Avustralya Saati: 1.30 ACDT (28 Şubat)

One Piece Manga 1041. Bölüm Spoiler!

One Piece 1041. bölümünün çıkışı ileri bir tarihe ertelendi. Yaklaşan manga bölümü hakkında belirgin bir bilgiler yok.

20 Şubat Pazar günü itibariyle, manganın ham taramalarından hiçbir spoiler çevrimiçi olarak paylaşılmadı.

İlk önizleme spoilerının 24 Şubat Perşembe gününe kadar ulaşması bekleniyor. Bu nedenle en son güncellemeler için sitemizi tekrar kontrol edebilirsiniz.

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

      Efsane

      Yazar Nicolas

      Sitemiz üzerinden sinema sektörüne dahil olan her şey ile ilgileniyoruz. Diziler de buna dahil. Normalde Youtube ve İnstagram üzerinden işimizi yapıyorken(dizi film eleştirileri, replikleri, haberleri), sitemizden ise daha geniş bir skala üzerinden paylaşımlarda bulunuyoruz. Örneğin; mantık, felsefe, derinlemesine alt metin eleştirileri gibi diyelim. Yazmak istediğim çok konu başlığı var ama gün geçtikçe yazılan yazılarda bu konulara şahit olacaksınız zaten.

      E-Mail: [email protected]